ESPLAI GEPS

Esplai Geps és un centre educatiu i de lleure, sense ànim de lucre. És una associació d’infants i joves, monitors i pares que va néixer fa uns quinze anys  al municipi de Santpedor, al centre de la comarca del Bages.

Història:

Tot i que fa temps hi havia hagut grups d’esplai al poble, GEPS com a tal es creà l’any 1994 quan un grup de joves va començar a organitzar una sèrie d’activitats esporàdiques per a tots els infants del poble. Més endavant, veient l’èxit, es van començar a fer setmanalment fins que amb l’ajut del mossèn del poble, que els cedí un local de la Parròquia, van fundar l’esplai.

Actualment l’esplai compta amb més d’un centenar de nois i noies d’entre 5 a 16 anys i una vintena de monitors. Pel què fa a l’equip de monitors, som gent jove del poble o rodalies amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys.

Activitats:

L’esplai es reuneix quinzenalment els dissabtes de 16:00 a 19:00h.
Durant aquestes tres hores portem a terme activitats programades per a cada trimestre basades en els objectius, l’ideari del centre i l’eix d’animació.

Les nostres activitats es desenvolupen tant als locals de l’esplai com als espais que ens ofereix el nostre entorn.

Durant el curs fem activitats extraordinàries com ara: la Sortida de Benvinguda, travesses, Setmana Santa i a l’estiu fem campaments.

ESPLAC:
Des de fa vuit anys l’esplai va entrar a formar part del l’associació d’ESPLAC (esplais de Catalunya) i gràcies a aquesta incorporació hem ampliat la nostra trajectòria.

També participem de les trobades entre esplais del Sector Bages-Berguedà i compartim experiències amb molts altres nens i nenes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s